
مدیر کانونهای مساجد استان زنجان:
کانونهای مساجد در تحقق عدالت فرهنگی نقش آفرین هستند
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان، محسن اسلامی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان زنجان امروز در آیین گرامیداشت سی و دومین سالروز تاسیس ستاد کانون های مساجد در فرهنگسرای امام خمینی اظهار کرد: این گردهمایی در راستای تقدیر و تشکر از کانون های مجری طرح نشاط و تعالی مسجد و محله و ۱۸ اسفند سی و دومین سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار شده است.
وی با بیان اینکه طرح نشاط و تعالی مسجد و محله سال گذشته به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیم و در شورای معاونین و شورای طرح برنامه اداری کل مصوب شد، تصریح کرد: بر اساس این طرح مقرر شد ۹ کانون فرهنگی هنری مسئولیت اجرای محورهای طرح را با یکهزار مخاطب پیگیری شود که خوشبختانه با استقبال خوبی از طرف بچه های مسجد مواجه شد.
به گفته اسلامی، ۱۰۰ باب کانون به صورت مستقیم و غیر مستقیم به عنوان مجری و همکار در این طرح مشارکت داشتند و ۲۰۰ نفر از اعضای کانون نیز به عنوان مخاطب در طرح شرکت کردند.
وی اضافه کرد: در این طرح تلاش شد که ستاد تصدیگری نکند و کارها به کانون های مساجد واگذارشود که اسناد و مدارک طرح موجود است و کانونهای مساجد به نحو احسن این برنامه را اجرا کردند.
اسلامی خاطرنشان کرد: طرح نشاط و تعالی مسجد در محورهای قرآن(کانون کوثر) کتاب و کتابخوانی (کانون الهادی) تربیتی و مهارتی(کانون حضرت خدیجه کبری) سرود (کانون شهید یوسف الهی) تئاتر (کانون حاج مصطفی خمینی که مربی و گروه تئاتر این کانون سال گذشته در مساجد تهران اجرای پاتوقی داشتند) رسانه (کانون لسان صدق ابهر) ادبیات (کانون جوانان منتظر ظهور) و کارآفرینی(کانون بعثت و حاج احمد خمینی) اجرا شد. کانون های مجری در این طرح با کانونهای تحت پوشش به صورت شبکهای فعالیت کردند.
وی ضمن تبریک سی و دومین سالروز تاسیس ستاد کانون های مساجد کشور خاطرنشان کرد: کانون های مساجد به عنوان شجره طیبه طی این ۳۲ سال خدمت صادقانه هم اکنون به جریان موثر در سطح کشور تبدیل شده است. مساجد هم اکنون به اعتبار شبکه عظیم نیروی انسانی متعهد، ظرفیت بسیار ارزشمندی در نقش آفرینی فرهنگ پیدا کرده است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر ۴۱۴ باب کانون فرهنگی هنری در مساجد استان زنجان فعالیت می کنند، گفت: ۵۸ درصد کانون های استان در روستاها و ۴۲ درصد در روستاها تاسیس شده اند. همچنین ۲۳ باب کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در استان مشغول به فعالیت هستند.